Barça

Xavi: “Hem fet un cop de puny a la taula”

El tècnic del Barça, Xavi Hernández, ha valorat el partit contra l’Atlètic de Madrid al Metropolitano davant els micròfons de DAZN. Aquesta ha estat la seva valoració:

Sistema
“M’ha convençut la primera mitja hora perquè hem dominat molt el partit, hem controlat, hem entès que dins teníem la superioritat per això hem fet una línia de 3 enrere, per dividir. Ho ha fet bé Christensen, Kounde i Araujo i, de fet, la jugada del gol ve d’una superioritat numèrica dins que aprofita Pedri amb passi a Gavi i llavors és quan entra l’extrem. Son tres punts d’or. Hem aprofitat la nostra ocasió. Hem sabut patit i és important mantenir la porteria a 0. El dia de l’Espanyol vaig dir que mereixem molt més, però avui sense jugar tan bé ens emportem 3 punts, així és aquest esport”.
Més que 3 punts
“Crec que és una victòria que ens dona una moral i una confiança formidable pel que queda de lliga, on ens posem al davant i som capaços de guanyar en un camp tan difícil com aquest. És clar que patint, però sent un equip i una família. Estic orgullós de l’equip, fem un cop de puny a la taula per ser candidats a la lliga”.
Control de joc
“En canviar de sistema a vegades el futbolista no acaba de trobar-se còmode. Nosaltres utilitzem molt el 4-3-3 i avui hem canviat en atac el 3-4-3 i al final he pensat que estaríem més còmodes per defensar i després atacar millor. Pensava que ens donaria més possessió, més pulcritud i domini. Crec que la primera mitja hora és molt bona, però després l’Atleti ha pressionat i ens ha costat, però és una victòria molt important”.
Sense Lewandowski
“És important guanyar sense Lewandowski, ja que per a nosaltres ell és peça bàsica de l’engranatge. En aquesta pressió alta de l’Atlètic l’hem trobat a faltar, però Ferran ha fet un treball molt bo quan ha sortit, però evidentment Lewandowski és peça fonamental”.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)