Barça

Xavi Hernández

Tècnic del Barça

“Hem fet un cop de puny a la taula”

L’entrenador del Barça va marxar del Metropolitano “orgullós de l’equip”, i és que els tres punts aconseguits contra l’Atlético de Madrid són “un cop de puny a la taula per ser candidats a la lliga”. “Crec que és una victòria que ens dona una moral i una confiança formidables per al que queda de campionat, en què ens posem al davant pel fet de ser capaços de guanyar en un camp tan difícil com aquest”, va dir Xavi.

El terrassenc va explicar la seva decisió de canviar de sistema per tal d’endur-se’n aquest resultat: “Hem canviat al 3-4-3 per estar més còmodes per defensar i després atacar millor. Pensava que ens donaria més possessió, pulcritud i domini, i crec que la primera mitja hora és molt bona, però després l’Atleti ha pressionat i ens ha costat”, tot i que el tècnic va valorar que els jugadors van “saber patir i és important mantenir la porteria a 0”.

Xavi Hernández també va recordar Robert Lewandowski, i va assegurar que l’equip el va trobar a faltar “amb la pressió alta de l’Atlético”, però va marxar satisfet perquè “s’ha guanyat sense ell, i això que per a nosaltres és una peça bàsica de l’engranatge”.

CANVI DE SISTEMA

“Pensava que ens donaria més possessió i la primera mitja hora és bona”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)