Barça

Busquets: “Guanyar ens donaria un impuls”

Sergio Busquets pot aixecar el seu primer títol com a capità, just la temporada en què acaba contracte. El migcampista creu que ha arribat el moment de tornar a guanyar. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

L’ambició

“Per jugar en un equip com el Barça, l’ambició ve de sèrie. Però ha arribat el moment. Juguem una final i estem a 90 o 120 minuts de guanyar un títol i cadascú, individualment, ha de tenir aquesta gana. Col·lectivament, intentarem que sigui així, però hi ha més factors. Ha arribat el moment i estem preparats”.

Què fer per no patir?

“Serà un partit diferent de les semifinals perquè són equips diferents. Hem d’estar preparats perquè no surtin bé en contraatac i cal ser contundents en les àrees. El Madrid és un equip que no necessita dominar i a vegades et deixa fer-ho a tu, però si no ho aprofites ho pagues”.

Importància del títol

“Més enllà de guanyar contra el Madrid, és un títol que fa il·lusió. Hem de valorar el fet d’arribar a una final. Fa temps que no aconseguim un títol i hem tingut molts canvis i un projecte nou. Quan s’aconsegueixen títols és més fàcil fer aquest canvi. Ens pot servir per agafar impuls per a continuar guanyant”.

“Des del 2021 no aixequem cap títol i des de llavors hem tingut molts canvis al club. Seria una motivació extra per continuar fent les coses bé. Anem en la direcció correcta”.

Més gana que el Madrid?

“Tots dos equips hauríem de tenir-ne molta. Som jugadors d’elit que estem aquí per a guanyar, arribar a finals i aixecar títols. Tant de bo sigui la nostra final. Influeixen molts més factors a banda de la fam”.

Aspecte psicològic

“Hi ha moments durant el partit en què és important, però hi ha molts factors que hi influeixen. Haurem d’estar molt posats i motivats en el partit. El Madrid et pot generar perill en qualsevol jugada i tant de bo puguem controlar-ho tot i ser un equip fort. Anem pel bon camí”.

El seu futur

“No ho sé. No hi ha novetats i no he decidit res. El que importa és el present. Estem concentrats en afrontar la final, que és el més important”.

“No sé quan ho decidiré, però no ho diria en una roda de premsa. Quan arribi el moment, ja es veurà. No m’ho pregunteu, perquè no ho diré. Demà es juga una final i sempre és més important l’equip”.

700 partits

“Estic agraït als companys pel vídeo i molt content d’arribar a aquesta xifra. És espectacular i tot un somni. Només dos jugadors han arribat a aquesta xifra, com són el Leo i el Xavi, i he tingut el plaer de coincidir amb ells. Molt feliç. Sempre he sigut del Barça, és el millor club del món i el de la meva vida. Que pugui passar a la història sent un dels jugadors amb més partits, ho diu tot. No hi ha millor manera d’afrontar-ho que amb una final”.

Primer títol com a capità

“Està clar que és una motivació més, però hem d’anar a pas. Segur que tothom s’ha imaginat la victòria i les coses que hem de fer per guanyar. Tant de bo pugui aixecar el meu primer títol com a capità”.

El seu llegat

“No sé quin llegat deixo. No m’agrada parlar de mi. Sempre he intentat fer el millor per a l’equip, que brillessin, que els hi pogués arribar la pilota i sumar, dins i fora del camp”.

El seu relleu

“Està clar que és una motivació més, però hem d’anar a pas. Segur que tothom s’ha imaginat la victòria i les coses que hem de fer per guanyar. Tant de bo pugui aixecar el meu primer títol com a capità”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)