Barça

El duel català, blaugrana

El duel català disputat a Montilivi ha estat blaugrana. I és que, en un partit amb ben poca acció a les àrees, el Barça s’ha imposat per la mínima (0-1) al Girona amb una diana de Pedri.

La diana del canari, en el seu partit 100 amb el Barça, ha arribat a la segon part, després d’una primera amb domini culer, però amb poques oportunitats. El més destacat d’aquest primer acte ha estat la lesió de Dembélé, que ha hagut de ser substituït amb problemes musculars.

Després del descans, l’equip dirigit per Xavi ha apujat el pistó i en el 61’ Pedri ha marcat a passada de Jordi Alba. Ha estat una diana definitiva ja que en el tram final, el Girona ha collat amb els canvis de Michel, davant d’un Barça desorientat, sense la pilota i defensant-se no massa bé prop de la seva àrea. De fet, Ivan Martín en el 85’ ha perdonat l’empat amb una rematada a fora en boca de gol. Els últims minuts, el Girona, a còpia de centrades a l’àrea ha fet patir de valent al conjunt blaugrana.

Amb el triomf, el Barça continuarà primer una jornada més, ara amb sis punts de marge respecte el Madrid que juga demà al Bernabéu contra la Real Sociedad. El Girona és a 4 punts del descens, a l’espera que juguin la majoria d’equips que estan en la lluita.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)