Barça

Un jutge obliga LaLiga a inscriure Gavi

El jutjat mercantil número 12 de Barcelona obliga LaLiga a acceptar la inscripció de Gavi com a jugador del primer equip del Barça. El club blaugrana havia demanat mesures cautelars a la justícia per poder inscriure el futbolista del planter perquè l’ens presidit per Javier Tebas li negava sistemàticament, segons ha avançat La Vanguardia. La justícia, per tant, dona la raó al Barça.

Tal com recull la resolució, el Barça va presentar divendres una sol·licitud de mesures cautelars prèvies a interposar una futura demanda en què s’anunciava l’exercici d’accions civils de defensa de la competència i, subsidiàriament, de competència deslleial. El jutjat estima la sol·licitud i ordena la suspensió cautelar dels efectes de la decisió de LaLiga , que denegava al Barça inscriure Gavi al primer equip, i exigeix a l’ens que permeti fer el moviment al club “amb caràcter immediat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)