Barça

La FIFA no diu ni piu

Mercat. En el Barça esperaven ahir una resposta, que no va arribar, de l’ens futbolístic, que ha de decidir si permet la inscripció de Julián Araujo com a jugador culer, després que la documentació per al fitxatge entrés 18 segons tard

El Barça, Julián Araujo i els LA Galaxy continuen esperant. I és que la FIFA, de la qual s’esperava ahir una resposta en el club blaugrana, no va comunicar res. L’entitat presidida per Joan Laporta va adreçar-s'hi dimecres per intentar desencallar la situació del fitxatge fallit d’Araujo i hauria de ser avui el dia en què el màxim ens futbolístic internacional digués alguna cosa al respecte. Barça i LA Galaxy van acordar dimarts a la nit, just abans del tancament de la finestra de fitxatges, el traspàs del lateral dret internacional per Mèxic, que estava previst que arribés al conjunt culer en condició de futbolista del filial, encara que estaria en dinàmica del primer equip, ja que la seva incorporació era per ocupar la vacant deixada per Héctor Bellerín, que va posar rumb a l’Sporting Club de Portugal. D’aquesta manera, les tres parts s’havien entès, però els documents per a l’oficialitat van entrar fora del termini autoritzat, 18 segons tard expliquen en el club culer, que al·lega que la demora va ser a causa d’un problema informàtic.

Ara li toca a la FIFA resoldre l’entrellat. Mentrestant, en el Barça no tenen pistes de per on pot anar la determinació de l’organisme dirigit per Gianni Infantino, i Araujo, que continua pertanyent a LA Galaxy, s’entrena en solitari i ahir va fer sessió a part dels seus companys.

INCERTESA

En el club blaugrana no tenen pistes de què determinarà la FIFA

EN ESPERA

El futbolista s’entrena en solitari en espera que es resolgui la situació
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)