Barça

Sampaoli: xou i una ‘ganga’ per al Barça

Barça-Sevilla. L’argentí té un balanç pèssim contra els culers: 4 derrotes, 1 gol a favor i 10 en contra

Jorge Sampaoli és pura dinamita. Un d’aquells entrenadors que viu els partits amb intensitat, a mil revolucions. Temperamental, pur nervi. L’espectacle està assegurat avui a l’àrea tècnica d’una de les banquetes del Camp Nou. Un partit a la gespa i un altre a la banda. De l’escola Simeone.

La d’avui serà la tercera vegada que el tècnic argentí visiti el Camp Nou. Mai no hi ha puntuat. El seu balanç contra el Barça no és gens favorable als seus interessos. Quatre partits i quatre derrotes. Deu gols en contra i únicament un gol a favor. En l’anterior etapa en el Sevilla, es va enfrontar quatre cops al Barça, dues vegades en la lliga i un doble enfrontament en la supercopa. Aquella temporada 2016/17, Luis Enrique li va guanyar sempre la partida tàctica. En la supercopa, el Barça es va imposar per 0-2 a Sevilla i per 0-3 a Barcelona. Leo Messi i Luis Suárez van castigar Jorge Sampaoli en tots els precedents. En la lliga, el Barça va guanyar 1-2 al Pizjuán, amb remuntada inclosa. Vitolo va avançar el Sevilla i Messi i Suárez van capgirar el marcador. En el partit de la segona volta al Camp Nou, el Barça va guanyar per 3-0, de nou amb protagonisme d’ells dos: gol de Suárez i doblet de Messi i partit resolt en 33 minuts.

LA PRÈVIA

Visitar el Camp Nou en l’època del Barça de Messi era una barreja d’il·lusió i por
Jorge Sampaoli
TÈCNIC DEL SEVILLA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)