Barça

El germà de Messi es desdiu i Laporta accepta les disculpes

Un dia després que Matías Messi, germà de Leo Messi, critiqués amb duresa al Barcelona davant la possibilitat que el seu germà tornés a vestir de blaugrana, es va desdir i va assegurar que es va tractar d’”un acudit”.

“Vull reivindicar-me pel que vaig dir a les xarxes socials, només estava amb el meu fill i els amics fent un acudit. Com vaig a pensar això d’un club tan gran com el Barcelona i la seva història i que ens ha donat moltíssim tant a la meva família com a Leo?”, va publicar aquest dijous en el seu compte d’Instagram.

Es referia a la seva intervenció ahir en el canal de Twich ’Labajada10’, que dirigeix el seu fill Tomy. Allà, el germà de Leo va dir que Messi no tornarà a Barcelona i que si ho fes, seria després d’”una bona neteja”. Entre d’altres va parlar del president Joan Laporta, a qui va qualificar de “desagraït” amb “tot el que li va donar Messi al Barcelona”. A més va qualificar als catalans com “uns traïdors” i va recordar que la mare dels Messi ja va advertir a Leo que li pagarien com a Ronaldinho.

En la seva disculpa, Matías Messi va qualificar Catalunya com la segona llar de la família. “Això és de públic coneixement. Ho sento molt i demano disculpes a tots, especialment als barcelonistes”, diu el germà gran de Leo Messi.

Poc després de les primeres declaracions de Matías, el gabinet de comunicació de Leo Messi va aclarir que l’opinió del germà de Leo és “individual i personal” i la mateixa “no té perquè coincidir amb la de Leo ni amb la de la resta de la família del jugador”.

Les paraules de Laporta

Per la seva banda Joan Laporta no ha volgut donar importància a les declaracions de Matías Messi en la roda de premsa. “Li trec tota la importància, perquè a més ja s’ha disculpat. Tot el que ha dit és comprensible; deixem-ho aquí i no li donem més importància”, ha declarat el president blaugrana que ha ha afegit que aquestes declaracions de Matías Messi “no afecten per res la relació entre Leo i l’FC Barcelona”. “És obvi que Leo Messi és patrimoni del Barça i, en aquest sentit, estem molt orgullosos d’haver tingut amb nosaltres el millor jugador del món i segurament de la història. Però Messi pertany al PSG, és jugador del PSG, i per respecte no vull comentar res de jugadors que estan en altres clubs”, ha dit Laporta, qui ha admès que la seva sensació en aquest cas és de “màxima comprensió” pel que “no li donaria més voltes”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)