Barça

“Ni se n’ha parlat amb el grup”

Cas Negreira. Xavi explica que ho gestionen “de la millor manera, fent alguna brometa i tot”. Valverde ho rep amb sorpresa i Diego Martínez espera que s’aclareixi “pel bé del futbol”

Els pagaments del Barça a una empresa d’Enríquez Negreira que investiga la fiscalia són element comú en les aparicions públiques dels actors del futbol estatal. A Xavi Hernández, ja li ha tocat parlar-ne diverses vegades, i en la roda de premsa prèvia del Barça-Cadis hi va tornar. “Avui hem parlat del Cadis, hem mirat vídeos del Cadis, hem treballat la pilota aturada del Cadis, i tot del Cadis. Hem fet un aïllament gadità”, va dir, amb un somriure, abans d’explicar com gestionaven el cas al vestidor: “De la millor manera, fent alguna brometa i tot. Nosaltres ens centrem en la nostra feina i a fer-ho bé demà de la millora manera possible. Res més. No n’hem parlat amb el grup, de veritat. Normalment tractem temes com a grup, però d’aquest ni se n’ha parlat.”

També van preguntar pel cas Negreira a Ernesto Valverde, tècnic blaugrana entre el 2017 i el 2020. “Ha estat una sorpresa. No sabia ni que existien aquests informes arbitrals.” “Ara mateix m’agafa una mica lluny i suposo que s’anirà aclarint amb el temps perquè encara no tenim totes les dades. Cal ser prudents per veure per on va tot això”, hi va afegir Valverde.

En l’Espanyol, Diego Martínez també hi va dir la seva: “És un tema que és necessari que s’aclareixi pel bé del futbol i de la competició. Sona lleig però és important que les autoritats ho investiguin i, en el cas d’haver-hi irregularitats, sancionin com correspongui pel bé de la competició, que és el que volem tots.” Diego Simeone, tècnic de l’Atlético, va dir: “Hi ha gent que treballa per això. Nosaltres, a la nostra. I qui ha de resoldre aquestes situacions que sigui el més clar possible perquè tots estiguem tranquils.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)