Barça

Rafa Yuste: “El soci pot estar tranquil”

El vicepresident esportiu del Barça ha volgut enviar un missatge de serenor als culers sobre el cas Negreira

Malgrat el bon joc de les últimes setmanes, el Barça fa molts dies que encapçala les notícies per temes extraesportius. L’esclat del cas Negreira i els pagaments d’1,4 milions per part del club català a l’exvicepresident del comitè d’àrbitres, investigats per la fiscalia, estan generant motlt de rebombori. En tot aquest tsunami informatiu, Rafa Yuste, vicepresident esportiu del Barça, ha volgut llançar un missatge de serenor als culers a través de Barça TV. “El soci pot estar tranquil. Donarem tota la màxima transparència, ja que, a través del departament Compliance, el club s’ha posat en mans d’advocats perquè s’investigui”, explicava.

Yuste ha sigut molt insistent amb la paraula “transparència”, que ha repetit diverses vegades en el missatge, assegurant que és la clau per “salvar l’honorabilitat”. També, ha confessat que actualment hi ha “massa soroll”, fet que creu que “no convé a ningú”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)