1a divisió

Els clubs de LaLiga rebutgen els fets del cas Negreira

LaLiga i la seva comissió delegada rebutgen i repudien els fets del cas Negreira, segons han fet públic en un comunicat. El Sevilla i l’Espanyol ja havien expressat la seva preocupació pel cas.

La comissió delegada, formada per l’Atlético de Madrid, el Llevant, el Sevilla, el Betis, la Real Sociedad, el Cadis, el Getafe, el Vila-real, el Tenerife, l’Alavés, l’Eibar, Las Palmas, el Lugo i l’Osca, s’ha reunit per saber les actuacions que ha dut a terme LaLiga un cop coneguda la investigació que està fent la fiscalia. El Madrid no s’hauria adherit al comunicat.

El comunicat

“Reunida la comissió delegada de LaLiga, i després de fer balanç de tot el que ha passat a les juntes de divisió, així com de la informació publicada als mitjans de comunicació, aquesta comissió Delegada vol manifestar:

- LaLiga ha exposat a tots els membres de la comissió delegada les diferents actuacions que ha realitzat i està realitzant entre les que s’hi inclouen: un escrit a la fiscalia com ahir va anunciar el president; comunicacions amb les dades i informació que LaLiga considera pertinents a diferents organismes, espanyols i europeus; i més actuacions que en aquest moment LaLiga considera que no ha de fer públiques per no perjudicar la investigació.

- Ahir, durant la junta de divisió, la majoria dels clubs de LaLiga van expressar la seva profunda preocupació per aquest cas, que consideren de màxima gravetat, per la qual cosa la proposta d’una comunicació conjunta va rebre el suport unànime de tots els clubs de LaLiga SmartBank i tots els clubs de LaLiga Santander a excepció de dos, els quals van mostrar objeccions a aquest comunicat conjunt per diferents motius.

- LaLiga i la seva Comissió Delegada rebutgen i repudien els fets, i estan profundament preocupats i treballen activament per aclarir qualsevol irregularitat que s’hagi pogut produir al voltant del cas Negreira, ja sigui de caràcter esportiu o de qualsevol altra matèria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)