Ansu Fati vol recuperar la confiança com a blaugrana

A casa. El 10 del Barça deixa clar en l’entrega del xec amb la recaptació del llibre ‘Relats solidaris’ que no pensa en res que no sigui continuar al club

El partit de diumenge contra el Cadis al Camp Nou va servir perquè jugadors com ara Sergi Roberto o Ferran Torres recuperessin la confiança que semblava que havien perdut en els últims partits. Per desgràcia, però, qui no va poder aprofitar el matx per recuperar les bones sensacions va ser Ansu Fati, i és que el davanter, que va arrencar el partit a la banda esquerra i el va acabar en punta abans de ser substituït en el minut 86, va tornar a transmetre l’ansietat que se li està veient en els últims partits. Un dia més, Ansu va estar més aïllat del joc de l’equip del que era habitual en ell i va tornar a mostrar símptomes de manca de confiança en la rematada, i és que va tenir un parell d’ocasions clares per marcar però no va aconseguir connectar bé el xut. Quan va arribar a la banqueta amb el canvi, la seva frustració era evident. “Vaig marxar enfadat perquè a vegades penso que no puc tornar a l’afició tot el que em dona”, va dir ahir Ansu en l’entrega del xec amb la recaptació del llibre Relats solidaris –61.917,28 euros, destinats a Pallapupas–, del qual Ansu ha estat el padrí en aquesta 17a edició.

Sequera en la lliga

La setmana passada Ansu Fati es va quedar sense jugar cap minut en la victòria per la mínima al camp del Vila-real (0-1). Era el primer partit de lliga aquesta temporada en què el blaugrana quedava sense jugar ni un sol minut, i és que, tot i ser titular només en vuit partits, l’atacant ha disputat 21 dels 22 partits de lliga del curs, demostrant que el problema de les lesions està, de moment, oblidat. “Físicament estic al cent per cent per afrontar el que ve”, reconeixia ahir Ansu.

Ara ve, el que és innegable és que l’atacant necessita recuperar la confiança, perquè en la lliga només ha marcat tres gols aquesta temporada. A més, de l’últim ja fa quatre mesos, va ser en la victòria contra el Vila-real al Camp Nou en la desena jornada (3-0). Des de llavors Ansu Fati ha marcat en la copa, en la supercopa i fins i tot amb la selecció en un amistós abans del mundial, però encadena onze partits de lliga sense veure porteria, cosa que no li havia passat fins ara si no era per culpa de les lesions.

No es planteja marxar

Lògicament, el 10 del Barça no està content amb els minuts que té aquesta temporada i això ha fet que en les últimes setmanes els rumors sobre una possible sortida hagin començat a veure la llum. Ansu Fati, però, ahir els va voler tallar tots amb un missatge molt clar. “Tinc contracte amb el Barça fins al 2027 i espero quedar-me aquí molts anys més. Estic molt agraït i feliç d’estar al club que vull”, sentenciava ahir Ansu Fati, que espera recuperar la confiança vestit de blaugrana i tornar a demostrar la seva millor versió abans que acabi la temporada.