Barça

El Barça premia el lideratge i la humilitat

Reconeixement. Aitana Bonmatí i Pedri, dos referents en l’actualitat, reben el premi Barça Jugadors de la temporada passada

Aitana i Pedri. Dos futbolistes clau en l’esquema del Barça. Dos líders en el mig del camp. Jugadors que fan màgia amb la pilota als peus i que, per rematar-ho, tenen arribada. Dos dels referents del Barça actual que ahir van ser protagonistes en rebre el tretzè premi Barça Jugadors, que atorga l’Agrupació. Un premi al joc net. Aitana ja va guanyar-lo l’any passat; Pedri s’estrenava. Tots dos es van mostrar orgullosos de rebre’l. “Intento ser un exemple dins i fora del camp”, va dir Aitana. “Nosaltres podem conscienciar els joves de la humilitat que s’ha de tenir”, va explicar Pedri.

Humilitat, allò que el jurat va valorar més en el cas del canari, que dijous va lesionar-se. “És un cop dur perquè em sentia molt bé, però ja estic centrat a recuperar-me”, va afirmar, alhora que va mostrar la seva “confiança plena” en l’equip per al duel de dijous a Manchester.

Per la seva banda, el jurat va destacar el lideratge d’Aitana i el seu gest a Torí després de perdre la final de la Champions, quan va ensenyar a la càmera la medalla de plata. “Pots guanyar o perdre, però et quedes amb el camí. Va ser un any molt especial per tot el que vam viure. Vam guanyar més que perdre”, va sentenciar. La migcampista de Ribes també va parlar del canvi que s’ha produït en la societat i com el Barça hi ha contribuït. “M’agrada formar-ne part i contribuir a crear un món més igualitari.” Finalment, va valorar l’eliminatòria de Champions contra la Roma. “Jugar al Camp Nou és especial. S’ha creat una sintonia maca amb la gent. Espero guanyar”, va cloure.

Alèxia, nominada als Laureus

C.R.

Alèxia Putellas podria aconseguir un nou premi individual. La capitana del Barça és una de les candidates a guanyar el premi Laureus en la categoria d’esportista femenina de l’any, juntament amb les atletes Ann Fraser-Pyrce i Sydney McLaughlin-Levrone, l’alpinista Mikaela Shiffrin, la tenista Iga Swiatek i la nedadora Katie Ledecky. Alèxia, actualment recuperant-se d’una greu lesió al genoll, repeteix nominació, ja que l’any passat també va aspirar al premi, que finalment es va endur l’atleta Elaine Thompson-Herah.“És un gran honor estar nominada junt amb aquestes increïbles atletes”, va dir Alèxia en una piulada a Twitter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)