Barça

Laporta: “Tebas s’ha tornat a treure la careta”

El president del FC Barcelona ha parlat públicament del cas Negreira. Joan Laporta ha aprofitat un acte al Camp Nou sobre seguretat aèria per fer una declaració institucional.

El silenci del club

“Farem una roda de premsa quan s’acabi la investigació del club. Tot estarà justificat.”

Els pagaments

“En el meu primer mandat, aquestes factures es pagaven amb un suport documental i de video que corroboraven els pagaments. El que es va fer més endavant s’està investigant.”

Tebas

“El senyor Tebas s’ha tornat a treure la careta. Demostra una vegada més el seu antibarcelonisme, la seva fòbia. No suporta que el Barça no formi part de l’acord amb CVC i doni suport a la superlliga. No li donaré el gust de deixar de ser president del Barça. Ja ens havien avisat que estava al darrere d’una campanya contra la meva persona”.

Avís

“Qui difami serà processat judicialment. Qui intenti embrutar la història del Barça tindrà una resposta contundent per part del club. No permetrem que taquin la nostra història.”

“La premsa publica documents sense context enmig d’una investigació judicial. Ha de saber que les investigacions no són contra nosaltres”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)