Barça

Entrenaments oberts i participatius del Barça femení

El primer entrenament serà el 16 d’abril a Palamós

El proper diumenge 16 d’abril el primer equip de futbol femení del Club realitzarà el seu entrenament fora de les instal·lacions de la ciutat esportiva del FC Barcelona a Sant Joan Despí, on es prepara habitualment. Les jugadores es desplaçaran a Palamós per celebrar una jornada de portes obertes on 120 joves de la zona podran conèixer-les en primera persona i entrenar-se amb elles, en la que serà la primera parada d’una sèrie d’entrenaments previstos al llarg de la temporada en diferents indrets de Catalunya.

Sota el lema Catalunya, el nostre terreny de joc, elBarça posa en marxa aquesta iniciativa amb l’objectiu d’esdevenir accessible a tots els nens i nenes del territori català, mitjançant l’apropament als diferents estadis i terrenys de joc d’arreu de Catalunya. I és el Barça femení, conegut per la seva proximitat amb l’afició, qui abandera aquest moviment per seguir promovent el futbol i l’esport femení entre les noves generacions i continuar essent un referent.

L’estrena a Palamós

El primer equip femení debutarà el proper diumenge 16 d’abril amb aquestes jornades lúdic-esportives a la seu del Palamós, el club més antic de Catalunya, coincidint amb la celebració del 125è aniversari de l’entitat gironina. La diada comptarà amb la col·laboració del mateix club i l’Ajuntament també se sumarà a la celebració embolcallant la jornada amb una sèrie d’activitats que tindran lloc al voltant de l’estadi.

Entre les 11h i les 14 h les instal·lacions del Palamós esdevindran una festa gratuïta per a tots els públics, en què l’afició podrà gaudir de l’entrenament del primer equip femení blaugrana i on a posteriori un grup de 120 nens i nenes, seleccionats prèviament pels clubs assistents, participaran en la segona part de la sessió amb les jugadores. Durant 40 minuts, els i les joves futbolistes tindran l’oportunitat d’estar al costat dels seus referents posant a la pràctica diversos exercicis i accions conjuntament amb les jugadores.

Com a tancament i per tenir un record de l’experiència, les joves promeses dels clubs participants es podran fer una fotografia amb les jugadores a la zona de la gespa, i posteriorment elles mateixes tiraran pilotes signades a l’afició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)