Barça

De la Fuente cita tres jugadors del Barça i tres del Madrid en la primera llista

El nou seleccionador espanyol, Luis de la Fuente, ha donat aquest matí la seva primera llista de convocats de cara a l’aturada de seleccions que hi haurà el cap de setmana del 25 i 26 de març. El combinat estatal disputarà les dues primeres jornades del grup de classificació per a la propera Eurocopa contra Noruega (dissabte 25 20:45h) i Escòcia (dimarts, 20:45h).

Entre els convocats hi destaca l’absència de Sergio Busquets, que va anunciar que deixava la selecció després de l’eliminació del mundial, o altres veterans com Jordi Alba i fixes per Luis Enrique com Ferran Torres, Eric Garcia o Pau Torres. Amb tot això, del Barça aniran amb la selecció espanyol només tres jugadors (Balde, Gavi i Pedri) i del Madrid n’hi van tres més (Carvajal, Nacho Fernández i Ceballos). L’Espanyol tindrà a Joselu com el seu representant. El davanter és el segon màxim golejador de la lliga per darrer de Robert Lewandowsky. Els catalans citats per De la Fuente són David Raya, Balde, Dani Olmo i Gerard Moreno.

Porters

Kepa Arrizabalaga (Chelsea), Robert Sánchez (Brighton) i David Raya (Brentford).

Defenses

Gayà (València), Balde (Barça), Laporte (City), Íñigo Martínez (Athletic), David García (Osasuna), Nacho Fernández (Madrid), Pedro Porro (Tottenham) i Dani Carvajal (Madrid).

Migcampista

Rodri (City), Gavi (Barça), Zubimendi (Real Sociedad), Fabián Ruiz (PSG), Mikel Merino (Real Sociedad), Dani Ceballos (Madrid) i Pedri (Barça).

Davanters

Morata (Atlético), Dani Olmo (Leipzig), Mikel Oyarzabal (Real Sociedad), Nico Williams (Athletic), Bryan Gil (Sevilla), Iago Aspas (Celta), Joselu (Espanyol) i Gerard Moreno (Vila-real).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)