Barça

Prohibit l’accés al camp a tres socis per comportaments violents

La comissió de disciplina del Barça ha acordat prendre mesures cautelars per a tres socis als quals els impedirà accedir a l’Spotify Camp Nou, i a qualsevol altra instal·lació del club, fins que la mateixa comissió adopti una mesura definitiva. El club els impedeix l’accés per “un comportament violent en diferents situacions”, i ja no podran assistir al clàssic de diumenge contra el Madrid.

Segons explica el club, aquestes mesures cautelars han estat motivades per fets que han succeït en els darrers parits a l’estadi, com han estat una agressió a un operador de televisió en el partit contra el València, una acció de menyspreu i intent d’agressió a personal del club el dia de la visita del Manchester United o una provocació d’aldarulls, amb clars símptomes d’embriaguesa i amagant una ampolla de cervesa.

El Barça defensa i argumenta que no admet cap actuació agressiva en aquelles activitats o serveis que s’ofereixen a les seves instal·lacions, i que aquests comportaments inadequats tenen conseqüències per als socis, sòcies o aficionats infractors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)