Barça

“Hem estat superiors”

Barça Xavi destaca la millora del joc de l’equip i aprofita per enviar un missatge de prudència respecte de la sentència de la lliga contra el Madrid

El tècnic blaugrana, Xavi Hernández, va voler enviar un missatge de prudència després del triomf, segons el terrassenc, molt merescut pel seu equip. “Per mi, no és definitiu. No ens sentim campions, però és un pas molt important. Estic molt content per l’equip”, va explicar el tècnic, que també va voler reivindicar a la seva plantilla. “Aquesta temporada, tot l’equip ha estat molt criticat. Ara, és moment per valorar el que estan fent. Només han perdut 10 punts en tota la lliga. Han sabut patir i estic molt orgullós per ells”, va destacar.

El Camp Nou va explotar d’alegria quan l’àrbitre va xiular el final del matx: “És normal que la gent canti «campions». Els entenc. Ha estat molt emocionat. L’aficionat també s’ho mereixia”, hi va afegir.

Una de les claus del partit, segons el català, va ser el caràcter de l’equip. “Hem minimitzat les pèrdues i hem estat responsables sense pilota. En moltes fases del partit, hem dominat el Madrid. Considero que hem estat superiors a ells i, per tant, hem merescut el triomf”, va dir.

Xavi va aprofitar per respondre a Ancelotti: “No entenc les seves paraules. El VAR és una gran eina i el fora de joc és una decisió matemàtica”, va concloure Xavi, que va posar en valor el seu equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)