Barça

El Barça fa una crida a l’afició per la tornada de la Champions

El club demana el suport dels culers per l’enfrontament davant la Roma amb un vídeo on Aitana Bonmatí, Mapi, Torrejón, Paños i Engen són protagonistes

Després del vídeo del Barça amb el lema “Tu ets el Barça” protagonitzat per Xavi Hernández, li ha tocat el torn a Aitana Bonmatí, Mapi León, Marta Torrejón, Sandra Paños i Ingrid Engen, jugadores que han fet el segon capítol d’aquesta campanya. Amb missatges com “El Barça juga a la gespa, però també a la grada” o “el futbol es juga 11 contra 11, però en el FC Barcelona no és així” el club intenta incentivar a la gent que assisteixi al Spotify Camp Nou per donar suport a l’equip amb motiu de la tornada de quarts de final de la Champions League contra la Roma, el dimecres 29 de març a les 18:45h. L’anada és aquest dimarts a les 21h.

S’espera tornar a viure una jornada històrica com la del 2022, quan 91.553 i 91.648 aficionats culers van assistir a l’estadi, en els partits contra el Madrid i Wolfsburg respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)