Barça

Desestimat el recurs per la inscripció de Gavi

El jutjat mercantil número 10 de la capital catalana ha desestimat el recurs interposat pel FC Barcelona contra l’anul·lació de la mesura cautelar que obligava LaLiga a inscriure el centrecampista del Barcelona Gavi amb fitxa del primer equip.

Segons la resolució a què ha tingut accés EFE, el jutge sosté que el club blaugrana no va complir els terminis per a la presentació de la demanda principal.

“Havent-se notificat la diligència d’ordenació de 31 de gener (...) el termini havia de començar a córrer l’endemà de l’adopció de la mesura cautelar, és a dir, l’1 de febrer, per la qual cosa els 20 dies es complien el 28 de febrer, podent presentar-se la demanda fins a les 15h del dia 1 de març de 2023, i la demanda es va presentar el dia 2 de març de 2023”, argumenta el jutge.

El mateix jutjat mercantil número 10 va permetre inscriure de manera cautelar ’Gavi’ abans del tancament del mercat d’hivern, en contra de la decisió de LaLiga de denegar la seva fitxa professional al·legant que el Barça ja tenia excedida la massa salarial de la primera plantilla.

El jutge va informar de l’alçament de la mesura cautelar acordada pel cas Gavi, ja que el FC Barcelona no va complir els terminis. El club blaugrana va recórrer el 13 de març passat aquesta decisió i ara el jutge ha desestimat el recurs de revisió interposat per l’entitat.

Per tant, Gavi, que encara té 18 anys i contracte en vigor amb el Barcelona fins al juny del 2026 i una clàusula de rescissió de 1.000 milions d’euros, haurà de tornar a ser inscrit com a futbolista del filial per jugar amb el primer equip blaugrana fins a final de temporada.

El Barcelona presentarà un recurs davant de l’Audiència Provincial de Barcelona perquè considera que la demanda es va presentar dins del termini reglamentari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)