Barça

Jonatan Giráldez: “La victòria és justa per la quantitat d’ocasions que hem creat”

L’entrenador del Barça, Jonatan Giráldez, ha comparegut en roda de premsa després de la victòria per 0 a 1 contra la Roma en l’anada dels quarts de final de la Champions. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Valoració del partit

“Crec que la victòria és justa per la quantitat d’ocasions que hem creat. Al futbol s’han de crear moltes ocasions per tenir més oportunitats de poder marcar. No hem estat gens encertades de cara als últims metres, si bé és cert que fins ara havíem marcat molts gols en la fase de grups. La victòria ens reforça, però tinc la sensació que hem pogut marcar més gols”.

“El plantejament de la Roma era molt similar al que esperàvem. Nosaltres hem creat moltes més ocasions que elles. Hem de valorar el resultat, una victòria fora de casa. La setmana que ve necessitem el suport de l’afició perquè l’eliminatòria està oberta”.

S’ha patit massa?

“Sí, segurament. Era un escenari que podíem preveure. Quan domines el partit, tens ocasions i queda obert perquè no el tanques amb més gols li dones possibilitats al rival i més jugant a casa seva. Feia la sensació que en qualsevol acció o contraatac ens podien fer un gol. És cert que en els últims 10 minuts ens han creat moltes ocasions, però és una dinàmica que en el futbol succeeix. No tanques el partit quan toca i després acabes patint massa. Si no tanques el partit amb gols i una mica més de sang acabes patint més”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)