Barça

Giráldez: “Guanyar ens aproparia moltíssim al títol”

El Barça pot situar-se demà 13 punts per sobre el Madrid si guanya el clàssic a l’Estadi Johan Cruyff (18.15 h) i Jonatan Giráldez reconeix que és una gran oportunitat per acostar-se al títol. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Importància del clàssic

“És un partit importantíssim. Jugues contra el segon i tens la possibilitat de posar-te a més 13. Per a nosaltres és una oportunitat. No és definitiva pel títol, que és un dels objectius, però ens aproparia moltíssim perquè quedarien pocs partits i tindríem una distància suficient per a mantenir-la fins a final de temporada. Necessitem que tothom estigui al camp i que la gent que té entrada, si us plau, vagi al Johan. Tenim dos partits a casa en què hem de tenir tot el suport de l’afició. Ens ajuda molt i estem en un moment en què necessitem que ens doni un cop de mà perquè amb ells som més forts”.

“Guanyar no sentència matemàticament, però seria un cop d’autoritat i ens aproparia moltíssim. No ens hem d’enganyar, però hem d’anar partit a partit. La nostra manera de jugar i afrontar cada partit ha de ser amb l’exigència de guanyar, independentment de la distància que tinguem”.

Quin Madrid esperes?

“És especial jugar contra ell i sempre és un rival difícil de batre. Defensivament és molt sòlid. Esperem un partit complicat contra un gran equip, que treballa molt bé i que és segon classificat”.

Només pensen en el Madrid

“Si dius Madrid ja hi ha una motivació innata. Per al barcelonisme és un partit importantíssim, juguem a casa i són segones. No hem d’oblidar que guanyar ens ajudaria a tenir més opcions de guanyar la lliga. El fet de tenir partits tan atractius fa que la motivació vingui sola i demà és una bona oportunitat per sortir amb la mentalitat de donar-ho tot i aconseguir una nova victòria”.

No es juga al Camp Nou

“El club ens ha donat moltes oportunitats. No crec que sigui un problema d’ell. El que hem de fer és demostrar que l’estadi s’ha d’obrir més vegades perquè es vegi un espectacle i que la gent vingui a donar suport”.

Càrrega de partits i estat físic

“El partit més important és el de demà i trauré l’onze que consideri que ens pot acostar a la victòria. Estem entrenades per competir cada tres dies. No hi ha excuses pel calendari. Evidentment, tenir pocs dies i tants viatges fa més complicada la preparació del partit, però portem tot l’any entrenant per això. Tenim una plantilla àmplia i cada jugadora ho ha de donar tot”.

Efectivitat a Europa

“En la fase de grups vam ser l’equip més golejador. El futbol són gols, però l’equip crea suficients ocasions a cada partit per a merèixer guanyar. Xutar tant a Roma i només marcar un gol és una mancança i hem de millorar aquestes sensacions de cara a porteria, però tenim un equip que marca molts gols. No em preocupa. Som conscients que podem fer les coses millor i estem en el camí”.

Salma Paralluelo

“Els números parlen de la seva adaptació. És una jugadora amb una incidència molt alta de cara a porteria. Tenir jugadores així és important, sobretot amb baixes com la d’Alèxia. Volem continuar protegint-la perquè fins a l’any passat compaginava dos esports i hi ha mancances condicionals. Hem d’intentar que estigui el màxim de partits amb nosaltres”.

Alèxia

“No vull anticipar coses que no depenen de les sensacions. Vull respectar tot el procés de recuperació, perquè si no seria una pressió afegida que no cal. Està entrenant molt bé, les sensacions són molt bones i hem d’esperar i anar pas a pas per veure quines sensacions té en el tram més important de temporada”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)