Barça

Una nova fase

Avenç. Alèxia Putellas comença a fer part de treball amb el grup gairebé nou mesos després de lesionar-se

Alèxia Putellas comença a veure la llum al final del túnel. La capitana del Barça va entrar ahir en una nova fase de la recuperació. Després de diverses setmanes entrenant-se en solitari, la futbolista de Mollet del Vallès va començar a fer treball amb el grup. “Torno a sentir el de sempre, quan no estava lesionada. Em sento feliç de passar a la següent fase de la readaptació i de tornar-me a entrenar amb l’equip”, explicava la capitana als mitjans del club.

Gairebé nou mesos després de lesionar-se a les portes de l’Eurocopa, Alèxia recordava els moments complicats. “És una lesió molt mental. És molt de temps, hi ha pujades i baixades, molèsties, coses que no entens, etc. Des del primer moment he dit que tot passa per alguna cosa i això segur que també és així”, va dir la capitana.

Sobre la data de retorn, Alèxia és cauta, però optimista. “Els doctors, que són els que hi entenen, diuen que està anant tot bé. Les meves sensacions són molt bones. Tinc ganes d’estar disponible, però això ho marca el metge i el meu genoll. Veurem com reacciona. Ara és qüestió de paciència”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)