Barça

Paños: “Necessitem que tothom vingui a l’estadi”

Sandra Paños, jugadora clau en l’anada a Roma, assegura que la clau de demà és controlar el partit. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Rol afició

“Espero que l’afició faci un últim esforç. Serà un partit disputat i bonic. Necessitem que tothom vingui a gaudir i a fer-nos vibrar com fan cada cap de setmana”.

Què cal vigilar demà?

“Podem millorar el control. No estem acostumades a jugar partits amb tan poca diferència de gols i tenim l’ambició de fer-ne més. Hem de portar el timing del partit, serà clau. Amb l’afició intentarem crear aquest bon ambient i tenir la pilota el màxim de temps possible, estar atentes, pressionar i robar ràpidament. Però sobretot tenir el control i més amb l’eliminatòria a favor”.

Actuació personal a Roma

“Estic en un bon moment. Durant el curs gairebé no tinc tanta exigència, però és important el treball continu per arribar bé en aquests moments. Sempre he intentat donar la meva millor versió i alguns cops ho hauré aconseguit, però d’altres no. L’altre dia vaig poder ajudar l’equip quan em va necessitar i tant de bo ho pugui fer en els següents partits que vinguin”.

Igualtat i creixement de la Champions

“És positiu i important per a la visibilitat del futbol femení. El canvi de format ajuda, ja que fa que els equips que tenen una estructura professional, tenen els mitjans necessaris i competeixen cada dia puguin créixer. És positiu que hi hagi aquests partits, bonics i disputats. Vol dir que els equips estan cada vegada més preparats per competir entre els grans. Tant de bo encara creixi més tot”.

El retorn d’Alèxia al grup

“Estem contentes de veure-la amb nosaltres. És una figura molt important, dins i fora del camp. Està anant tot molt bé, però hem de tenir paciència. Ahir va fer el primer entrenament parcial i va tenir bones sensacions, però hem d’anar a poc a poc. Esperem el seu retorn i estem encantades. Sempre ha estat amb nosaltres, venint als entrenaments, dient-nos coses que veia al partit, etc. Ens pot donar moltíssim”.

“Que pogués arribar a unes semifinals seria bonic i especial per a totes, però primer cal que tot vagi bé, que és el més important. Porta molts mesos treballant de valent per poder entrenar. Hem de tenir cautela fins que pugui jugar”.

Vicky Losada al Camp Nou

“Jugar a l’Spotify Camp Nou és bonic i il·lusionant. T’apropes a més gent i no es pot descriure amb paraules. Em fa especial il·lusió que la Vicky pugui jugar aquí. No va poder en època covid contra l’Espanyol i crec que s’ho mereix. Serà un dia de moltes emocions per a ella. L’Andressa Alves també té un sentiment cap al club i serà bonic que pugui gaudir de tota la gent i del que passi demà”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)