Barça

L’1x1 de l’Elx-Barça

Per Paula Muriel

TER STEGEN (90’)
EQUILIBRAT
L’alemany signa una altra porteria a zero. El seu gran estat de forma s’afegeix al fet de disposar d’uns guardians de primera, però també té la sort a favor: un cop de cap de Fidel es va estavellar al travesser quan ell ja estava batut.
KOUNDE (90’)
solvent
Va anar a lluitar totes les pilotes i mai va donar per perdut cap duel. En el paper de lateral, va quedar com a últim home resguardant la línia defensiva. A pocs minuts del descans, Mascarell li va negar el gol quan el porter ja estava venut.
ARAUJO (77’)
GALÀ
Després de la lesió, el seu atractiu defensiu va estar, una cita més, a l’ordre del dia. Infranquejable davant qualsevol intromissió il·licitana, l’uruguaià encara es va voler lluir fent l’assistència del primer gol.
MARCOS ALONSO (90’)
PRÀCTIC
No es va complicar la vida a l’hora de sortir amb la pilota i va apostar per aplicar la tranquil·litat com a filosofia contra el cuer de la lliga. Li va faltar ben poc per sorprendre Edgar Badia amb un xut des de la frontal de l’àrea petita.
JORDI ALBA (90’)
LLEIAL
El tècnic terrassenc ja va advertir en la prèvia que el de l’Hospitalet és un exemple d’entrega i professionalitat, tot i haver perdut la titularitat en favor de Balde. Al Martínez Valero va demostrar que el seu compromís amb l’equip està intacte.
ERIC GARCIA (90’)
PROMETEDOR
En el seu debut com a pivot, el de Martorell va començar jugant fàcil, sense assumir riscos, però a poc a poc, va anar agafant ritme i torna la confiança a Xavi demostrant que sí que pot ser un substitut amb garanties de Busquets.
ROBERTO (90’)
LÚCID
Va aguantar bé la pressió de l’Elx, doblegant-se tant en defensa com en atac i donant sempre una bona sortida a la pilota. Se’l va veure molt còmode, també com a lateral dret. Acumula més galons cada jornada que passa.
GAVI (67’)
baralladís
No se sent cap crítica ni cap campanya en contra que s’intenti difondre des de Madrid. Ell, com sempre, continua la seva guerra particular deixant-se la pell en cada jugada. Poden continuar plorant, que Gavi és blaugrana.
FERRAN (90’)
FELIÇ
La seva cara després de marcar el gol ho deia tot. No estava fent un gran partit, tot i que la passada en profunditat que va fer a Ansu per brindar-li el segon del partit, a més de la seva diana, van tapar qualsevol altra mancança.
ANSU FATI (84’)
REIVINDICATIU
Ansu va parlar al camp i així ho va fer saber també al seu pare. Ho va intentar des de l’inici, però no aconseguia un impacte perillós fins que en el minut 55 va protagonitzar una gran jugada marca de la casa rubricada amb un golàs.
LEWANDOWSKI (90’)
RETROBAT
Va fer patir l’afició quan se’l va veure coixejar en rebre una trepitjada, però només va quedar en això. Recuperat, va inaugurar el marcador i també va fer el tercer. Respira alleujat després d’uns quants partits negat cap a porteria.
Kessie (23’)
entregat
Hereu de la feina de Gavi, l’equip, lluny d’abaixar el nivell d’entrega, va engreixar el resultat.
p. torre (13’)
PERSUASIU
Envia un missatge clar a Xavi: pot comptar amb ell sempre que ho necessiti perquè no el decebrà.
garrido (06’)
NOU
En edat juvenil, ahir va debutar a primera. Dia inoblidable per a un culer des de benjamí.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)