Barça

El nou focus dels clàssics

Campanya. Gavi, de nou amb fitxa del juvenil, es troba en el punt de mira, criticat des de Madrid per la seva forma de jugar

Els clàssics són partits d’alt voltatge i, sovint, hi ha jugadors que concentren més els focus que d’altres. Aquesta temporada, qui està rebent crítiques i està sent el centre de totes les mirades és Gavi. El jove migcampista del Barça s’ha convertit en el protagonista de les darreres setmanes per diverses campanyes llançades des de Madrid en què es qüestiona la forma de jugar de l’andalús, sempre al límit i amb una intensitat superior a la dels altres rivals. A Gavi fins i tot se l’ha qüestionat pels seus comportaments amb la selecció espanyola. La federació va sortir al pas qualificant la seva actitud d’exemplar. Una bola que s’ha anat fent gran.

Des de can Barça hi ha absoluta tranquil·litat. El tècnic blaugrana, Xavi Hernández, sempre ha defensat el seu futbolista de forma contundent. Abans del darrer clàssic, se sorprenia: “Deien que era un carnisser. Sorprèn, però soc de casa i sé d’on venen els trets.” Més clar va ser abans de l’Elx-Barça: “Suposo que el problema és que és jugador del Barça. Si fos d’un altre equip, el problema seria una virtut.” Ahir, una altra defensa: “Està tranquil. És madur per l’edat que té, competeix i hi posa passió.”

Traves

Gavi s’està trobant amb un altre problema: la seva inscripció. El 31 de gener, i després d’un pols amb LaLiga, el Barça va aconseguir donar-li dorsal del primer equip de forma cautelar, el 6. Fa pocs dies, però, el jutge va anul·lar aquesta mesura cautelar i Gavi va tornar a lluir el 30 a Elx. Un episodi més de la guerra amb Tebas i que va portar el club il·licità a presentar ahir una denúncia per alineació indeguda de l’andalús en considerar que tenia la llicència cancel·lada. Des del club blaugrana i LaLiga, però, tenen clar que no hi ha cas.

CONTUNDENT

Xavi, el primer a defensar el migcampista, assegura que està tranquil

RECURS

L’Elx presenta una denúncia per una suposada alineació indeguda de Gavi
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)