Barça

Retrobament necessari amb la victòria

El Barça necessitava guanyar després de tres partits seguits sense fer-ho i amb l’agreujant de no haver pogut marcar. L’equip de Xavi ha superat l’examen contra un Atlético de Madrid que arribava en forma i encadenava onze partits oficials sense perdre i manté el coixí d’onze punts respecte al Madrid (1-0).

L’Atlético gairebé deixa glaçat el Camp Nou només arrencar. Busquets ha perdut una pilota a la zona de tres quarts i Correa ha combinat ràpidament amb Griezmann. El francès no s’ho ha pensat dues vegades i ha rematat de primeres. El seu xut, però, s’ha estavellat al travesser (1’). Un ensurt del qual el Barça ha sabut refer-se, si bé eren els matalassers els que trepitjaven l’àrea amb una sensació de perill més clara. Les forces s’han igualat i els de Xavi han començat a trobar més espais i a tenir més pilota. Un Lewandowski endollat ha activat una acció amb una gran passada de taló per Ferran, però la seva centrada l’ha rebutjat Oblak quan Raphinha ja es fregava les mans al segon pal (24’). Poc després ho ha intentat De Jong amb un xut forçat que ha sortit per damunt de la porteria de l’Atlético (33’). Els de Simeone han respost amb una bona jugada des de l’extrem esquerre dirigida per Carrasco, que s’ha desfet de Kounde. La seva centrada l’ha acabat rematant Griezmann, però Ter Stegen ha tret una mà espectacular (35’). Semblava que el marcador al descans seria d’empat a zero, però el Barça ha trobat el gol. Raphinha ha rebut en llarg i a l’espai i ha protegit bé l’esfèrica. El brasiler ha vist l’arribada de Ferran a la frontal i el valencià, que tenia tot sol Lewandowski a l’esquerra, ha rematat amb l’interior lluny de l’abast d’Oblak per fer l’1-0 (44’).

El Barça ha començat el segon temps alegre i de nou Ferran ha fregat el segon del Barça. El seu xut des de la frontal, però, l’ha rebutjat a baix Oblak amb certes dificultats (48’). Per part de l’Atlético ho ha provat Carrasco, dels més insistents dels visitants (50’). Xavi ha mogut la banqueta i Pedri ha reaparegut dos mesos després de lesionar-se, guanyant-se l’ovació de tot el Camp Nou. Just després, el seu bon amic Gavi ha estat a punt de fer el segon, però el seu remat ha sortit fregant el pal (62’). L’Atlético ho continuava intentant i, seguidament, De Paul ha perdonat des del punt de penal (63’). Se sentien bé els de Simeone, que han aprofitat algun desajustament en la defensa del Barça per trepitjar més camp contrari. Tot i això, la més clara ha estat blaugrana. Lewandowski ha enviat una centrada molt forta al segon pal i Raphinha ha rematat com ha pogut amb els genolls, gairebé trobant-se la pilota i sense poder donar-li direcció. Oblak se l’ha trobat i ha evitat el 2-0 (72’). El partit s’ha convertit en un anar i venir, amb intercanvi de cops. L’Atlético hi ha tornat just en l’acció següent. Morata ha driblat Eric dins l’àrea i la seva centrada l’ha rematat Griezmann de taló. Per sort, la pilota ha anat al mig i Ter Stegen ha pogut blocar-la (73’). Després l’ha tornat a tenir el Barça. Lewandowski ha marxat sol cap a Oblak i tenia a Raphinha completament sol, però ha preferit xutar. El remat ha estat molt defectuós i ha sortit molt desviat (76’). Els blaugrana han tornat a fer-se forts defensivament i han negat qualsevol intent ofensiu dels visitants per mantenir l’1-0 fins al minut 90 i sumar un triomf molt important.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)