Barça

La lliga, de nou, ajornada

Lliga F. El Real Madrid remunta contra el Vila-real i salva el segon ‘match ball’ que hauria donat el títol de lliga al Barça

Podrà ser a casa, davant l’afició. El Barça celebrarà la vuitena lliga a l’estadi Johan Cruyff si guanya el pròxim diumenge l’Sporting de Huelva. El Madrid va evitar que el títol s’anticipés. Ho va fer per segona setmana consecutiva i després d’anar al darrere en el marcador, tal com va passar en la jornada anterior, contra el Betis.

El conjunt blanc va començar perdent contra el Vila-real a casa. I això que el conjunt groguet ocupa la part baixa de la classificació, però Paola Soldevila va inaugurar l’electrònic al cap d’un quart d’hora de joc. Un ensurt per al Madrid, que va reaccionar. Caroline Weir va encarregar-se de firmar la remuntada amb un doblet. Va empatar just abans del descans i va fer el segon en el minut 57. Amb aquesta victòria, el Madrid queda a deu punts del Barça, que té un partit menys. Diumenge les blaugrana jugaran a les 16 h i el conjunt blanc ho farà a les 18 h. Les de Jonatan Giráldez, que sumen 75 punts de 75 possibles, si guanyen contra l’Sporting de Huelva, seran campiones. Encara que el Madrid s’imposi després, la distància seria de deu punts i les madridistes només podrien sumar-ne nou. Pot ser el colofó a una setmana de Champions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.