Barça

Un ‘the last dance’ per a Iniesta

Comiat. El llegendari futbolista del Barça tanca una etapa de cinc anys en el Vissel Kobe del Japó i busca nous desafiaments als 39 anys. “Tinc moltes ganes de continuar jugant i competint”, assegura

Cinc anys després, Andrés Iniesta diu adeu al Vissel Kobe. No ha estat una decisió fàcil –les llàgrimes ahir, anunciant la decisió, ho palesen– per a algú que portava un lustre al Japó, ben adaptat amb la seva dona i les seves tres filles i dos fills. “Sempre havíem imaginat que em retiraria aquí, però a vegades les coses no van com un s’imagina”, va explicar el futbolista de 39 anys, aterrat a terres asiàtiques l’estiu del 2018 i que en marxa ara, descontent amb el rol que el tècnic de l’equip, Takayuki Yoshida, li ha atorgat. “A vegades els camins se separen i sento que les prioritats de l’entrenador són unes altres; ho respecto i ho assumeixo”, va declarar Iniesta, que en 14 jornades de lliga japonesa en aquest curs, només ha participat en tres partits, i ha acumulat 38 minuts.

El de Fuentealbilla, doncs, vol ser important, tot i acostar-se a la quarantena. “Tinc moltes ganes de continuar jugant i competint”, va manifestar Iniesta, que ara busca nous desafiaments. “Penso molt en el present, i el present és continuar jugant, intentar jugar a futbol els anys que em quedin, i després ja es veurà”, va manifestar. “M’encantaria tornar a Barcelona en algun moment de la meva vida, però encara crec que queda lluny”, va cloure. En el Vissel Kobe, Iniesta, capità, ha aixecat una copa (2019) i una supercopa (2020).

Amistós contra el Barça

S’acomiadarà de l’afició del Vissel Kobe a l’estadi Noevir Kobe, l’1 de juliol, en un últim partit. Abans, però, disputarà un amistós contra el Barça a Tòquio, el proper 6 de juny. “Serà un dia únic”, va dir Iniesta, encara amb corda i que espera ara destinació per fer the last dance.

LA VISIÓ D’ANDRÉS INIESTA

Ho he dit molts cops, m’encantaria tornar a Barcelona en algun moment de la meva vida, però encara crec que queda lluny
Penso en el present. I el present és continuar jugant, intentar jugar a futbol els anys que em quedin, i després ja es veurà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)