Barça

El Madrid, admès com a acusació particular en el cas Negreira

El jutjat número 1 de Barcelona, que investiga el cas Negreira, ha admès el Real Madrid com a acusació particular en la causa, però ha descartat que ho pugui fer el Consejo Superior de Deportes (CSD). El Barça no volia que el Madrid entrés en aquest cas per la via judicial, però la magistrada ha acceptat la petició que va fer el club blanc al març.

La jutgessa instructora Silvia López Mejías fonamenta la personació del Madrid en què la citada entitat té “la condició de participant en la competició esportiva”, de manera que és “titular del bé jurídic protegit”. “És indiferent que correspongui a La Lliga l’organització de la competició, ja que qualsevol club que hi participa té un interès directe en què no es produeixin actes de qualsevol índole que suposin una manipulació esportiva, de manera que es pugui produir l’alteració il·legal del resultat de la competició i que suposen una fallida al principi de confiança i integritat que regeix la competició”, assenyala.

En les diferents resolucions notificades també s’admet la personació del soci del Real Madrid Luis José Sáenz de Tejada Vallejo; del soci compromissari del FC Barcelona Pompili Roiger Juny i de l’Associació per a promoció d’activitats socials i esportives 2004, que engloba el grup de socis barcelonistes Un Crit Valent’, amb una fiança de 3.000 euros com a requisit previ.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)