Barça

Gündogan serà presentat dilluns

Dijous va ser el dia d’Íñigo Martínez i dilluns serà el torn de l’altre fitxatge de l’estiu: Ilkay Gündogan. El migcampista alemany viurà la seva primera jornada com a jugador del Barça amb activitat dins i fora del camp. Gündogan, com la resta d’internacionals, s’incorporarà a la pretemporada i, a més, serà presentat a la ciutat esportiva en un acte que arrencarà a les 11h del matí.

El vigent campió d’Europa podrà explicar davant els mitjans els motius pels quals va triar el Barça després d’haver aconseguit un triplet amb el Manchester City i quines sensacions té davant aquest nou repte al conjunt blaugrana. Gündogan, que també es retrobarà amb excompanys d’equip com Lewandowski, Eric i Ferran Torres, a més d’amb Ter Stegen, va convertir-se en la primera incorporació de l’estiu després d’acabar contracte amb el City. Un jugador que va demanar Xavi i que donarà un salt de qualitat al mig del camp del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)