Barça

“Aquí, un empat és una alarma”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, va voler treure importància a l’empat de Mallorca, però sent conscient que cal millorar certes coses. “Va fallar la qüestió defensiva. Cal estar més concentrats. L’any passat vam estar brillants i en aquest inici de curs no tant. Hem millorat en atac, però hem de mantenir el nivell defensiu de la temporada passada”, va dir el tècnic, que també va destacar que a vegades l’equip ataca precipitadament. “Ens falta calma, paciència, madurar la jugada i anar d’un costat a un altre. Havíem fet dos partits espectaculars i semblava que tot era perfecte. Ara no tot és dolent. Cal corregir les coses, però crec que estem en el bon camí. Aquí, al Barça, un empat és una alarma. No vam fer un mal partit a Mallorca”, va assegurar.

Xavi creu que guanyar el Sevilla costarà, però ajudaria molt. “És l’actual campió de l’Europa League i té les coses molt clares des que hi ha Mendilibar. Necessitem l’afició i aquest ambient que s’ha generat a Montjuïc. Volem tornar a les bones sensacions de joc i resultats”, va explicar el terrassenc.

Un triomf tornaria a deixar el Barça líder. Ara ho és el Girona i Xavi va elogiar la feina dels de Míchel. “Té molt mèrit. Si em sorprèn? No. Fa molts anys que fan les coses bé. És un projecte a llarg termini, amb paciència. El model de joc és molt clar i tenen un entrenador per jugar així. Míchel està fent una feina espectacular i no és casualitat”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)