Barça

El Barça s’hi posa i goleja l’Eibar (5-0)

L’onzena ja és al sarró. Nova victòria del Barça en la lliga per mantenir el ple al capdavant de la classificació. Un triomf treballat i important, tenint en compte que l’equip tornava de l’aturada de seleccions amb nombroses baixes sensibles i que la setmana que ve hi ha cita europea a camp del Rosengard. Contra l’Eibar, el Barça ha insistit i ha tingut premi (5-0).

Acostumats a les golejades de les de Giráldez a la mitja part, avui l’Estadi Johan Cruyff s’ha trobat amb un sorprenent 0-0 camí de vestidors. I no ha estat perquè les blaugrana no ho hagin intentat. Pina n’ha tingut un parell de clares amb un xut creuat i una rematada al travesser (9’ i 16’). La portera visitant, Amaia Peña, també ha estat atenta per treure dues accions d’Aitana i de Lucía Corrales (19’ i 37’). El gol era qüestió de temps, però no hi havia manera d’obrir la llauna. Encara abans del descans, Aitana ho ha tornat a provar amb una rosca que ha sortit fregant la creueta (43’).

En la represa, el conjunt de Giráldez ha sortit igual d’ofensiu i Mariona ha avisat amb un remat desviat (46’). Brugts també ha fregat l’1-0, però s’ha topat amb la fusta (53’), mentre que Aitana ha xutat fora (54’). Era evident que el Barça havia de destapar l’ampolla dels gols en algun moment i, quan ho ha fet, no ha tingut aturador. L’encarregada de desencallar el duel ha estat Graham Hansen amb un autèntic golàs des de fora l’àrea. Una rosca impossible que ha tocat al travesser abans d’entrar (57’). En un tres i no res, el Barça ha segellat la golejada. Un minut després, Brugts ha rematat de taló una centrada de la noruega i ha fet el seu primer gol com a blaugrana (58’). La neerlandesa, que feia temps que tenia ganes de marcar, no n’ha tingut prou amb un i ha acabat firmant un hat-trick. En el 61’, ha culminat un regal de Mariona i en el 65’ ha rematat una bona centrada de Lucía Corrales. 4-0 i deures fets. Ara bé, encara s’ha sumat una futbolista més a la festa. Una jugadora del filial que es dedica a marcar gols a cabassos: Ari Arias. En el seu segon partit oficial, la davantera ha tancat la maneta aprofitant una passada de Bronze (88’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)