Barça

El Barça perd Mapi León

Lesió. La central es trenca el menisc extern del genoll dret en l’últim entrenament, serà intervinguda i estarà entre dos i tres mesos de baixa

Irene Paredes i Mapi León. Mapi León i Irene Paredes. El Barça s’ha quedat sense la seva parella de centrals per excel·lència en qüestió de dos dies. De cop. Si primer va ser la futbolista basca, que va tornar de la concentració amb la selecció espanyola amb una lesió muscular al recte anterior de la cuixa dreta, ahir li va tocar a l’aragonesa. Mapi es va lesionar en l’últim entrenament abans de rebre l’Eibar al Johan Cruyff. La central es va fer una ruptura del menisc extern del genoll dret i s’haurà de sotmetre a tractament quirúrgic. Per aquesta lesió estarà entre dos i tres mesos de baixa. Un cop dur per al Barça i per a Jonatan Giráldez, que suma més problemes a la defensa. Engen ja s’havia reinventat en aquesta posició en els últims partits, amb un rendiment excel·lent, i ho haurà de continuar fent. Ara mateix, Marta, Bronze i Ona Batlle són les úniques defenses disponibles, si bé s’espera que Jana Fernàndez, lesionada des del mes d’octubre, reaparegui aviat.

Mapi es perdrà nombrosos partits de lliga, el que queda de fase de grups de la Champions, l’inici de la copa i la supercopa. Ara bé, podria tornar per afrontar els quarts de final de la màxima competició europea, que es disputaran entre el 19 i el 28 de març.

Retorn a la lliga

El primer partit que es perdrà Mapi per aquesta lesió serà el d’aquesta tarda contra l’Eibar a casa (16.30 h). Després de l’aturada de seleccions, el conjunt blaugrana reprèn la competició amb l’objectiu de sumar un altre triomf i posar-se a to per a la Champions. I és que el Barça juga dimecres a Rosengard i rep l’equip suec vuit dies més tard al Johan Cruyff. La convocatòria serà oficial aquest matí, amb la possibilitat que torni alguna de les jugadores que van ser baixa a Bilbao com Oshoala.

PROBLEMA

La defensa queda en quadre: aquesta setmana també ha caigut Irene Paredes
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)