Barça

“És un rival difícil, però serem valents”

Xavi Hernández. Entrenador del Barça

El Barça vol aprofitar l’empat del Madrid i fer un pas endavant derrotant un altre “rival directe”, tal com el descriu Xavi Hernández. El tècnic blaugrana considera el Girona un equip molt complicat. “El Girona, sorprenentment per a molta gent, és colíder amb el Madrid, però per a nosaltres no és cap sorpresa. És un equip dinàmic i Míchel és un gran entrenador que utilitza un sistema semblant al nostre. Analitzant el Girona, veus la capacitat que té i com domina moltes facetes. Demà tenim un rival molt difícil”, va assegurar el terrassenc, que tot i així confia que els seus jugadors tornin a brillar com ho van fer contra l’Atlético. “Ells estan amb una confiança tremenda. Se’ns complicarà, però serem valents. Venim en una dinàmica bona. Hem de tenir aquesta continuïtat en el joc. Ens ha anat molt bé guanyar els dos darrers partits pel que fa a confiança i moral. Eren dues finals i demà també. Tant de bo puguem mostrar la mateixa versió del dia de l’Atlético”, va manifestar.

Xavi, que es va desfer en elogis cap a Míchel, assegura que no sap quin Girona es trobaran. “Nosaltres variarem poc. No sé si el Girona ho farà. Hem plantejat el partit amb diversos escenaris. És un equip que pot anar enrere i endavant i té moltes variants, més que l’any passat. A més, també té més individualitat”, va dir el tècnic blaugrana, que creu que els gironins poden guanyar la lliga. “Ho han demostrat. Estem gairebé a la meitat de la competició i són líders amb quatre punts més que nosaltres. És un senyal que estan fent molt bé les coses”, va dir.

Sobre els jugadors cedits al Girona, Xavi va defensar l’existència de l’anomenada clàusula de la por que no permetrà jugar a Pablo Torre. “No trobo lògic que un futbolista teu jugui contra tu”, va dir, abans de mostrar-se content pel rendiment ofert per Eric Garcia. Finalment, va elogiar Aleix Garcia, protagonista aquesta setmana per haver dit que li agradaria jugar al Barça. “És un futbolista que m’agrada. Qui no voldria jugar en un equip com el Barça?”, va dir.

LA PRÈVIA

Analitzant el Girona, veus la capacitat que té i com domina moltes facetes. Míchel és un grandíssim entrenador
Venim en una dinàmica bona. Hem de tenir aquesta continuïtat en el joc
Xavi Hernández
entrenador del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)