Barça

Ter Stegen, operat

Recuperació. El porter alemany és intervingut dels problemes lumbars i estarà uns dos mesos de baixa

Dimarts va anunciar la decisió de passar pel quiròfan i ahir el club va confirmar que la intervenció a Ter Stegen havia anat mot bé. El porter alemany va decidir posar punt final als problemes lumbars que l’han tingut fora de l’equip en els darrers tres partits i ara comença un procés de recuperació que es pot allargar prop de dos mesos. Ter Stegen, que va ser intervingut a Bordeus sota la supervisió dels serveis mèdics del club, aparca els guants i la competició per tornar al 100%.

Objectiu: vuitens

Malgrat que el comunicat del club es limitava a dir que l’evolució de Ter Stegen marcarà la seva disponibilitat, es calcula que el temps de baixa serà de dos mesos. Això vol dir que el porter alemany es perdrà com a mínim onze partits més, a banda dels tres que ja s’ha perdut, però podrien ser més en funció del rendiment del Barça, concretament un màxim de catorze o quinze. A l’equip de Xavi li queden quatre partits més aquest desembre: Girona, Anvers, València i Almeria. Al gener, a banda dels duels contra Las Palmas, el Betis, el Vila-real i l’Osasuna en la lliga, el conjunt blaugrana ha de jugar la supercopa precisament contra el conjunt navarrès. Si el Barça guanya, afegirà un partit més al calendari amb la final del dia 15 contra el Madrid o l’Atlético. A això cal sumar-hi la copa del Rei, competició en què el Barça entra en escena el cap de setmana de Reis amb l’eliminatòria de setzens, però al gener també es jugaran els vuitens i els quarts. Per tant, els blaugrana podrien jugar dos partits més.

El febrer és un mes que s’espera amb ganes, ja que el Barça tornarà a jugar uns vuitens de la Champions. S’espera que Ter Stegen torni, si bé, fent cas del termini de dos mesos, es perdria la visita al camp de l’Alavés el primer cap de setmana de febrer i una hipotètica anada de semifinals de copa. Ter Stegen estaria a punt per al Barça-Granada i l’anada de vuitens europea del 13, el 14, el 20 o el 21.

TERMINIS

L’objectiu és que arribi als vuitens de final de la Champions del pròxim febrer
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)