Barça

L’adeu de Giráldez, feina extra al Barça

Marxa. La decisió del tècnic de no renovar representa un cop per a un projecte guanyador que encara ha de retenir les millors jugadores

Dijous a la tarda saltava la bomba. Relevo avançava que Jonatan Giráldez hauria comunicat al Barça la seva decisió de no renovar el contracte que acaba a final d’aquesta temporada. L’entrenador de l’equip campió d’Europa, amb ofertes temptadores dels Estats Units que el club blaugrana no pot igualar, posarà fi, si no és que hi ha un gir inesperat d’aquí al juny, a una etapa d’èxit al capdavant del Barça. El tècnic gallec ja tenia intenció de deixar el club l’any 2021, fins que una trucada de Markel Zubizarreta ho va canviar tot. Giráldez es convertia en el nou entrenador de l’equip campió del triplet. Un repte complicat, però que el tècnic ha assumit amb més èxits, com ara la darrera Champions assolida a Eindhoven.

La seva decisió sacseja de nou un projecte guanyador que ja va viure el setembre passat la marxa de Markel Zubizarreta, l’arquitecte de tot plegat. Marc Vivés el va substituir i ara haurà de buscar un recanvi a la banqueta. Caldrà veure si s’apostarà per gent de casa, com ha passat els darrers anys, o si es buscarà a fora. Això últim, tenint en compte la situació econòmica del club, és més difícil. Tot plegat, mentre Alèxia, Mapi, Bronze, Paños, Mariona, Oshoala, Marta i Gemma Font tenen pendent renovar el contracte. Es gira feina a can Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)