Barça

Nova lesió de Jana Fernàndez

Continua el calvari de Jana Fernàndez. El barça ha informat que té una lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta. És baixa i la seva evolució en marcarà la disponibilitat. Un cop dur per a la defensa blaugrana, que ha estat pràcticament inèdita aquesta temporada per culpa de les lesions.

Jana, que tot just va reaparèixer el març després de superar una lesió al lligament encreuat del genoll dret, està arrossegant problemes musculars des que es va iniciar la temporada. Primer va ser una sobrecàrrega al quàdriceps de la cuixa esquerra que la va tenir dues setmanes absent i li va impedir debutar a la lliga. Jana va rebre l’alta el 30 de setembre, però no va jugar el dia següent contra l’Sporting Huelva. Sí que va tenir els seus primers minuts pocs dies després contra el València, disputant prop d’una hora. Dos dies després, el 7 d’octubre, el club informava que patia una lesió a la mateixa zona, al quàdriceps de la cuixa esquerra. S’esperava que reaparegués aquesta setmana. De fet, el mateix Jonatan Giráldez ho va confirmar en roda de premsa. No va viatjar a Suècia i tot apuntava que podria entrar en la llista per al duel de Tenerife, però la blaugrana torna a veure frenada la seva progressió.

La nova lesió de Jana arriba just després de les de Paredes i Mapi. La de Sant Esteve Sesrovires estava cridada a guanyar pes durant aquests mesos, però ara haurà d’iniciar un nou procés de recuperació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)