L’última de l’any

Lliga F. El Barça de Giráldez s’imposa a Tenerife per 0-2 sumant un ple de victòries en la lliga abans de Nadal

Costa Adeje 0 Barça 2

COSTA ADEJE:Aline, Thais Ferreira, Barroso, Patricia, Clau, Moreno (Claire, 86’), Natalia Ramos (Paola, 86’), Pisco (Monday, 59’), Bea, Blom (María Jose, 67’) i Babajide (Ange, 67’).BARÇA:Paños, Bronze, Martina (Torrejón, 65’) Batlle, Aitana, Walsh, Vicky López (Mariona, 65’), Hansen (Oshoala, 74’), Salma Paralluelo (Dragoni, 84’) i Pina (Patri, 65)GOLS:0-1 (49’) Graham. 0-2 (62’) Walsh.ÀRBITRE:Peñalver Pearce.T.G.:Cap.T.V.:Cap.

El Barça va firmar l’última victòria abans de l’aturada de Nadal en lliga. 12/12. Les lesions en defensa no van aturar les de Giráldez per acabar l’any amb un nou triomf, ahir a Tenerife. Darrers tres punts en la Lliga F, però que poden no ser els darrers de l’any, perquè a les blaugrana encara els queda una cita amb Europa aquest dijous en la tornada contra el Rosengard (Estadi Johan Cruyff, 21 h).

El partit a l’Heliodoro va començar i es va mantenir durant els 90 minuts sota el domini de les blaugrana. Les de Giráldez van tenir les locals acorralades a la seva àrea i espantant Aline sota pals. En la primera meitat, tot i les diverses ocasions i el gran perill que van generar les culers, cap es va convertir en diana. I tot i marxar al vestidor amb el marcador inicial, les sensacions eren bones. Amb paciència, doncs, el Barça va afrontar la segona part amb la mateixa intensitat i el primer gol no es va fer esperar. La tinerfenya Patri Gavira va tocar l’esfèrica dins l’àrea amb la mà, i Graham no va deixar escapar l’oportunitat convertint la pena màxima en el primer gol del partit. El segon el va firmar Keira Walsh, controlant i finalitzant, amb un xut ajustat, una passada filtrada d’Aitana. En els últims minuts les locals van provar algun xut a porteria, però el Barça no va tremolar i va dominar fins al final.