Barça

Mapi León renova fins al 2026

El Barça ha tancat la continuïtat d’una de les jugadores cabdals en la plantilla. Mapi León, que acabava contracte a finals d’aquesta temporada, allarga la seva vinculació amb el club blaugrana fins al 30 de juny del 2026. La renovació s’ha fet oficial després del partit i la victòria del Barça contra el Rosengard, que ha permès a l’equip de Jonatan Giráldez classificar-se per als quarts de final de la Champions. S’ha anunciat damunt la gespa mateix, amb la protagonista, caminant amb crosses, present.

Mapi, titular indiscutible a l’eix de la defensa, confirma la seva renovació just en un dels moments més delicats a nivell personal. La central aragonesa va ser operada fa pocs dies d’una ruptura del menisc extern del genoll dret i es perdrà gairebé tota la temporada.

És la segona renovació que fa oficial el club després de la de Patri Guijarro. El club encara té pendent resoldre els contractes d’Alexia Putellas, a qui ja li han presentat l’oferta final, Mariona, Paños, Bronze, Marta, Oshoala i Gemma Font.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)