Barça

El Barça ja busca el substitut de Jonatan Giráldez

Jonatan Giráldez deixarà la banqueta del Barça el pròxim mes de juny. El líder del projecte, cau, però des del club envien el mateix missatge que va transmetre ahir Marta Torrejón, una de les capitanes, i és de tranquil·litat. Des de dins deixen clar que tenen els recursos per garantir que el projecte continuarà creixent.

La decisió, confirmada fa pocs dies, dona al club un marge de temps ampli per buscar-li un substitut. En aquest sentit, el Barça ja treballa per trobar-lo i s’han iniciat converses amb gent de casa i també de fora. La voluntat ferma és la de trobar un entrenador continuista amb el mètode del club, fet innegociable. En aquest sentit, l’staff de Jonatan Giráldez té garantida la seva renovació, si bé això no implica que tots es quedin si tenen altres propostes, com ara marxar amb el mateix Giráldez als Estats Units. Aquest fet no seria incompatible amb l’arribada d’un nou entrenador extern que vingui amb el seu propi equip. El club tampoc descarta sondejar els noms a les jugadores si és necessari, ja que volen tenir en compte la seva opinió. Les futbolistes senten inquietud per la situació actual, però tenen confiança en la feina del club.

La resta de renovacions

La marxa de Jonatan Giráldez no ha condicionat les negociacions per renovar les altres jugadores que, a banda d’Alexia, també acaben contracte aquesta temporada. Segons fonts del club, algunes de les renovacions estan molt ben encaminades i s’anunciaran molt aviat. En canvi, hi ha algunes futbolistes que no tenen garantida la seva continuïtat perquè el Barça ja els ha comunicat que ara mateix no se’ls pot oferir. Això no implica que marxin a final de temporada, però sí que s’han donat un temps per acabar de decidir.

El club sí que ha volgut transmetre que la complicitat amb les jugadores hi és i que cap d’elles els ha comunicat que no vulgui seguir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)