Barça

“Frenkie és qui més m’ha impactat al Barça”

Barça. Cancelo elogia la figura de De Jong, parla de la connexió amb João Félix i explica que encara viu enamorat d’aquell Barça del 2009

João Cancelo ha estat un dels jugadors més utilitzats per Xavi en aquests cinc primers mesos de competició. El tercer amb més minuts en la lliga (1.256 minuts i 14 titularitats), per darrere només de Gündogan i Lewandowski, i el segon amb més participació en la Champions League (458 minuts i 5 titularitats). El lateral portuguès ha estat un futbolista primordial i diferencial. En una conversa amb el periodista Pedro Pinto en el podcast 1 PARA 1, Cancelo ha parlat dels seus primers mesos a Barcelona: “Sempre he estat un admirador de l’estil Barça. Vaig créixer veient jugar el Barça, vaig créixer veient jugar el millor equip de futbol. El Barça del 2009 ha estat el millor equip que he vist mai i molts dels meus ídols jugaven aquí. Sempre m’ha agradat molt el club i ha estat fàcil adaptar-me. Aquí he conegut un vestidor de primera, gent de primera i éssers humans de primera. I estic molt content de ser aquí, òbviament.”

Cancelo ha entrenat al costat dels millors al Manchester City, al Bayern i a Portugal, i aquí al Barça ha quedat enamorat del talent de Frenkie de Jong: “Gündogan és un crac, però ja el coneixia. L’impacte més gran que he tingut aquí, en termes de qualitat, ha estat Frenkie de Jong. Si entrenessis amb ell o el veiessis entrenar, t’adonaries que té coses diferents.” Cancelo també ha parlat de la seva connexió amb l’altreJoão: “Sempre és bo tenir gent que parli el teu idioma al vestidor. João Fèlix és pur talent. Crec que hi ha molt de talent a Portugal en general, però crec que ell és un dels que realment poden marcar la diferència”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)