Barça

“La samarreta amb més història”, la campanya de suport als drets humans

El Port de Barcelona ha estat l’escenari escollit pel Barça i la seva fundació per celebrar l’acte de presentació de “La samarreta amb més història”, una campanya global per commemorar els 75 anys de la Declaració Universal dels Drets Humans.

Aquesta campanya explica la història de milions de persones que veuen vulnerats els seus drets fonamentals i han de deixar casa seva a causa de la guerra, la persecució o la pobresa extrema per trobar en un altre país una vida digna. L’elecció del Port de Barcelona es deu al fet que moltes d’elles han de creuar el mar en embarcacions precàries. Moltes arriben al seu destí amb la samarreta del Barça i el club l’utilitza com a símbol. És l’element principal de la campanya, que pretén denunciar la vulneració dels drets humans que té lloc arreu del món. També es volen posar en valor els projecte de la fundació i el compromís social del club.

L’acte ha comptat amb la presència del vicepresident Rafael Yuste, la directora general de la fundació, Marta Segú, el president del Port de Barcelona, Lluís Salvadó, i del jugador del primer equip masculí Jules Kounde, així com de l’activista social Mamadou Dia i representants institucionals i de diverses entitats socials, que ha explicat la seva experiència vital com a exemple del camí que han de fer milions de persones al món a la recerca d’una vida més digna. Kounde li ha lliurat una samarreta del Barça com a símbol del suport del Barça als drets humans de totes les persones vulnerables que es juguen la vida per una oportunitat de futur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)