Barça

Rafa Yuste: “Les sensacions són bones”

Aprofitant la presentació de la campanya “La samarreta amb més història”, on hi ha assistit, el vicepresident del Barça, Rafa Yuste, ha atès els mitjans de comunicació presents. El directiu blaugrana s’ha mostrat tranquil i optimista amb el moment de l’equip de Xavi Hernández. “Estem bé. Cada cop estem millorant més i això em dona bones vibracions”, ha assegurat

Sobre la supercopa, Yuste assegura que volen portar el títol a casa. “Si quan jugues una competició, no ets optimista, vas malament. Som el Barça i donarem el millor. Les sensacions són bones, però haurem de jugar al nostre millor nivell per superar l’Osasuna. A partir d’aquí, mirar de plantar-nos en la final i poder-la guanyar. Però primer hem de mirar el partit contra l’Osasuna i tenir molt respecte pel rival. Hem de jugar amb la nostra millor predisposició, intenció i intensitat”, ha dit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)