Barça

La importància de les àrees

Defensa i atac. Contra l’Osasuna, el Barça va mantenir la porteria a zero i, sobretot, va poder guanyar un partit per més d’un gol de diferència per primer cop des del setembre

Les àrees han estat un dels grans focus del joc del Barça de les darreres setmanes. Aquest curs, els blaugrana han deixat de ser aquell equip rocós a darrere, que no encaixava i que guanyava els partits gràcies a això. A més, els de Xavi també havien deixat palesa una manca de gol i d’encert al davant. Contra l’Osasuna, i sense brillar, el Barça es va imposar a les dues àrees i va poder guanyar.

El partit va deixar dues dades. En defensa, l’equip va aconseguir mantenir la porteria a zero. Això no passava des del duel contra l’Atlético del 3 de desembre passat. En els sis duels següents, Iñaki Peña va encaixar 13 gols, més de dos gols per partit. Un reforç també per al porter alacantí, que va protagonitzar bones accions contra els navarresos. L’altra dada és encara més cridanera. I és que el Barça va tornar a guanyar, per fi, un enfrontament per més d’un gol de diferència. Per trobar el darrer cop que va passar, encara hem de mirar més enrere: el 19 de setembre. Aquell 5-0 contra l’Anvers, en la setmana del millor Barça del curs, va ser l’última victòria folgada. Des de llavors, tots els triomfs han estat patint de valent: 3-2 (Celta, Almeria i Barbastre), 1-0 (Sevilla, Porto, Athletic, Real Sociedad i Atlético) i 2-1 (Xakhtar, Alavés, Porto i Las Palmas). El Barça sempre era incapaç de sentenciar els partits, malgrat generar ocasions i arribades suficients per fer-ho. I això va penalitzar els blaugrana molts cops, que van perdre punts que ara es troben a faltar en la lliga. L’equip necessita tornar a fer-se fort.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)