Barça

Mariona: “El nostre objectiu és seguir marcant distància”

Mariona Caldentey ha fet un doblet i ha provocat un penal. La balear ha estat escollida MVP de les semifinals contra el Madrid i s’ha mostrat satisfeta amb el pas a la final. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

El partit

“Es nota quan estem a gust i juguem bé. Quan estem bé com equip és quan ens lluïm individualment. Hem tingut bons minuts, hem guanyat merescudament i estic contenta per la victòria i per estar en la final”.

Opcions de títol

“La supercopa et dona l’opció de guanyar un títol en dos partits. N’hi ha d’altres que requereixen un esforç més llarg en el temps. Hem vingut a això. Ho hem dit molts cops: volem guanyar-ho tot. Som ambicioses. Hem fet el primer pas i dissabte sortirem a guanyar”.

La celebració

“Que guanyem molt no significa que ho hàgim de normalitzar. És difícil aconseguir títols i guanyar tants partits. Crec que hi ha molt esforç darrere i per això ho celebrem així. També és un clàssic i això et dona un punt extra de motivació. No ens volem acostumar ni normalitzar el fet de sumar tantes victòries. És important que seguim celebrant i que donem valor al que fem, perquè no és fàcil”.

La distància amb el Madrid

“Ells tenen el seu discurs, però el nostre objectiu és seguir marcant distància. Som un equip molt dominador i ho estem demostrant en els partits directes contra elles. Els hem guanyat tots. Potser algun dia no serà així, però fins ara hem estat impecables. És difícil guanyar tant i quan diuen això, el que volem és demostrar que la distància continua”.

El Llevant

“El Llevant és un equip molt ben treballat, amb un entrenador que sempre treu el millor de les seves plantilles. Ens posarà les coses difícils. No sé quin plantejament farà, però hem d’estar preparades per tot. Sánchez Vera sempre té coses guardades”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)