Barça

Graham Hansen: “Tenim possibilitats de fer història”

Graham Hansen ha rebut el premi de l’MVP de la final de la supercopa i ha dit que cal somiar en gran aquesta temporada. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

El partit

“Sabíem que l’inici era important per a nosaltres. Volíem començar bé. El Llevant ha començat bé, amb ocasions. Per sort, han fallat i a partir d’aquí hem començat a crear i hem aprofitat les oportunitats”.

Els quatre títols

“Sabem que és difícil. L’any passat no vam poder ni intentar-ho per l’eliminació en la copa. Hem començat bé. Estem en la copa i acabem de guanyar la supercopa, però queda molt. El més difícil és la Champions, que és el títol més gran que podem guanyar. Sabem que si fem les coses bé i a poc a poc, tenim possibilitats de fer història. Però cal fer molta feina per arribar allà. Hem de somiar i treballar dur, però ho veurem quan acabi la temporada”.

L’MVP i la temporada personal

“Aquest premi també és gràcies al gran partit de l’equip, començant per la defensa. Juguem un esport d’equip i m’alegro d’haver ajudat a guanyar avui. Gaudeixo. L’equip està bé i és més fàcil. Veurem què passa quan acabi la temporada”.

Connexió amb Aitana

“Hem crescut juntes des del 2019. Sempre hem intentat entendre com vol jugar l’altra. Quan entrenes cada dia i jugues cada setmana, hi ha connexions que t’ajuden a jugar sense mirar. Saber com ajudar la companya et permet donar la millor versió. L’Aitana sap què prefereixo i jo sé com aprofitar les seves qualitats”.

“La passada de taló? No esperava que ho fés, però sí que sabria que jo estava allà. Vam fer un gol semblant contra el Rosengard. Ella sap on estic i decideix si vol jugar o finalitzar. És el que té jugar amb les millors: moltes vegades prenen la decisió encertada. Avui ha estat de taló i un altre dia serà una passada fàcil. Si la gent gaudeix, jo m’alegro”.

Els rivals

“Es tracta de mirar com podem continuar millorant el futbol femení a Espanya. Hi ha jugadores amb molta qualitat. El Llevant estava cansat després de la pròrroga. Si hagués estat a la semifinal o amb els dos equips descansats, no hagués estat un 7-0. És un tema de diners. Professionalitzar i donar suport per millorar. Qualitat, n’hi ha, però estem millor físicament i avui es nota. Espero que el futbol femení a Espanya tingui més ajuda i que els equips puguin ser professionals, perquè així brillarà la qualitat. No és just dir que tots els equips són pitjors que nosaltres. Sabem que hi ha qualitat i que necessiten més suport per arribar al mateix nivell”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)