Barça

Giráldez: “Hem fregat la perfecció”

L’entrenador del Barça, Jonatan Giráldez, ha celebrat un nou títol i ha assegurat que l’equip està en el millor moment de la temporada. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

La reacció després dels ensurts

“Ha estat molt bona. Han tingut dues arribades a l’inici, però després hem creat moltes ocasions clares i hem atacat molt bé. El ritme de joc que necessitàvem per guanyar, era aquest. El desgast ha estat brutal. El Llevant és un gran equip, hem fet un gran partit i per això hem guanyat”.

Partit perfecte?

“Les dues primeres arribades són evitables, però ho hem fet molt bé. Hem fregat la perfecció malgrat haver tingut poc descans. Parla molt bé de les jugadores i l’staff”.

Ple de títols?

“El més important és el dia a dia, intentar millorar i fer que les jugadores tinguin estímuls. La temporada ens posarà al lloc on mereixem estar. No puc enganyar: l’objeciu és guanyar tots els partits, però hi ha molts viatges, entrenaments, lesions, moments bons i no tan bons. Ara mateix, estem a un molt bon nivell, però ens trobem al mes de gener i queda molta temporada per davant. Queden moltes competicions i partits importants. Pas a pas. Ara toca gaudir de la supercopa, descansar i pensar en els pròxims partits”.

Graham Hansen

“Ha fet un partidàs. És una jugadora que sempre ha rendit bé al Barça, però que està millorant els registres. Ja no només té capacitat de fer un contra un, sinó que també ataca en profunditat, defensa, etc. Tot el que sigui posar la seva feina al servei de l’equip, estaré content”.

Un 7-0 és bo per al futbol femení?

“Guanyar per golejada és bo. Com més gols per a nosaltres, millor. Si parlem d’espectacle, ja no és cosa meva. La meva feina és treballar per millorar les jugadores. Quan ens centrem en el marcador, ens equivoquem. El Llevant és un gran equip, complet i intens. Hem fet un gran partit, és un resultat difícil d’aconseguir. El 5-0 de la primera part parla molt bé del nivell del Barça. És feina de la resta d’equips treballar per intentar estar a prop nostre. Per part meva, com més distància, millor”.

Cata i el regat

“Normalment, li surt cara. Avui, creu. Però per això té companyes al seu costat que l’ajuden. Ja vaig dir que l’Engen sempre està concentrada. Al final, els entrenadors i les jugadores encertem i ens equivoquem. El futbol és un esport d’errors. El més important és la reacció. Has de demostrar personalitat i la Cata i totes ho han fet”.

Es gaudeix diferent?

“No. Ho visc amb la mateixa il·lusió, alegria i motivació. Soc una persona a qui li agrada celebrar coses. Tenim un equip compromès. Estic content de pertànyer a aquest equip. El que faig és aprofitar cada dia que estic aquí. M’encanta la meva professió. Soc feliç i m’agrada l’adrenalina de competir i l’exigència de guanyar. Ho aprofitaré fins l’últim dia”.

El millor futbol des que és aquí?

“Estem a un nivell competitiu millor que el de l’any passat. És cert que la primera temporada vam tenir partits de molt alt nivell. Recordo el del Wolfsburg a casa, que va ser dels millors. Però ara mateix estem per sobre. És el millor moment de la temporada i hem de continuar millorant”.

Entrega de medalles

“No costava gens fer això. Tot el que sigui millorar les condicions, la organització, planificació i que signifiqui avançar, és bo. Hem de ser crítics per ajudar. La celebració ha estat a l’altura”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)