Barça

Homenatge a les The Best abans del Barça-Eintracht

Dijous torna el Barça a l’Estadi Johan Cruyff i ho farà amb novetats. L’equip blaugrana no juga davant la seva afició des del dia de Reis, quan va superar el Llevant les Planes en el derbi (9-1). D’aquí a dos dies, però, les de Jonatan Giráldez jugaran l’últim partit de la fase de grups de la Champions com a locals. Serà contra l’Eintracht i amb l’objectiu de tancar el primer lloc del grup.

A més del que passi sobre la gespa, el duel tindrà altres al·licients. D’una banda, l’afició podrà homenatjar a les premiades a la gala The Best de la setmana passada. Més enllà d’Aitana, escollida millor jugadora del 2023, Lucy Bronze i Keira Walsh també oferiran els seus premis per formar part de l’onze de l’any juntament amb la de Ribes. Cata Coll i Jonatan Giráldez no van ser premiats, però segur que rebran l’escalf de l’afició. A més, també serà el primer partit a casa després d’aixecar el primer títol de l’any: la supercopa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)