Barça

Giráldez: “L’Eintracht és un dels rivals més durs que ens hem trobat”

Torna la Champions i el Barça pot segellar la primera plaça del seu grup. El tècnic blaugrana, Jonatan Giráldez, vol deixar feta la feina davant l’Eintracht. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

De títol a partit de Champions

“Hem d’evitar relaxar-nos. És un partit igual d’important. No tenim tot fet a la Champions. L’Eintracht és un equip que encara té opcions de classificar-se i volem ser primeres de grup matemàticament. La intenció i la importància és la mateixa. L’única diferència és que hi havia un títol en joc i ara és la primera posició del grup. Hem d’afrontar el partit de la millor manera per tenir garanties de guanyar, que és l’objectiu”.

Partit d’anada

“Sempre és clau avançar-se. És important entrar bé en el partit. La primera part allà no va ser del tot bona per volum d’ocasions. Elles tampoc en va fer gaires, però en la segona part vam ser superiors. És important la reacció que tens a aquests cops en els partits i aquell dia va ser molt bona a nivell de joc, intensitat i actitud. Tot el que calia fer, ho vam fer i vam aconseguir una bona victòria”.

“Hi ha coses que es poden treballar. Intentem tenir aquest estímul perquè les jugadores pateixin i es trobin situacions diferents perquè, quan es donin en els partits, estiguin preparades. És un repte per demà, intentar que demà no es posin per davant”.

Algun rival a evitar?

“És igual, no depèn de tu. Estem classificades matemàticament, però depèn de nosaltres ser primers. A vegades és millor quedar segon en funció del rival, però el que hem de fer és guanyar, intentar quedar primeres i després qui toqui, benvingut sigui. Estem a un nivell molt bo. La tornada ha estat favorable i hem de continuar en la línia. Encara queda pel sorteig i ja ho prepararem”.

Eintracht, un dels rivals més durs de la temporada?

“Sense cap mena de dubte. Ja em va impressionar quan el vam veure poc abans de la final de la Champions contra el Wolfsburg. Té jugadores especialment perilloses en l’última línia i cal fer un gran partit per evitar que apareguin. Marquen diferències. Allà vam veure un gran equip. Avançar-se contra el Barça és difícil, però també parla de la capacitat que tenim de reaccionar. Era una setmana complicada per volum de partits, però vam treure bona nota”.

Gol repartit

“M’agrada que sigui així perquè no tens dependència d’unes jugadores. És important. Sempre es parla que potser no hi ha gol i ara en fem molts. Tenim molta qualitat en els últims metres, amb especialistes en moltes facetes. És positiu que participin moltes jugadores”.

Anunciar entrenador o no i els noms que sonen

“No em preocupa. Quan el club ho decideixi, serà el millor moment. És cert que és una pena que surtin coses perquè a vegades es perd la gràcia del projecte o de la decisió i de la notícia. Però estic acostumat, n’he viscut moltes d’aquestes. És el que hi ha. Forma part del joc i ens hem d’adaptar”.

“No vull fer especulacions. Qualsevol cosa que es digui es malinterpretarà. Quan el club decideixi qui ha de tenir el càrrec, ja ho farà públic. No és intenció ara de dir coses dels dos perquè estic per parlar del partit de demà i no del futur entrenador”.

Objectiu temporada

“De moment, els primers partits. Pot haver-hi una relaxació i ho hem d’evitar. Però no tinc la sensació que l’equip pugui afluixar, ho he vist. Volem guanyar tots els partits fins a l’aturada i tenir una bona versió competitiva com la que vam oferir en la supercopa. Pas a pas. Ho afrontem amb la idea de guanyar-ho tot. És difícil, però el nostre deure i responsabilitat és preparar-nos així”.

Les lesionades

“Evolucionen bé. Les sensacions de Rolfö són molt bones. Les de Jana, també, però el tipus de lesió i l’antecedent pot fer que trigui una mica més. Alexia està molt més a prop. Segurament, el proper mes tindrem més notícies de si pot arribar. No posaré dates ni pressió. És important que el procés segueixi, que pugui treballar i millorar”.

Salma

“Pot ser de les millors del món. De fet, ja va quedar tercera en la Pilota d’Or. Té unes condicions magnífiques i la capacitat d’adaptar-se i assumir diferents rols. Pot atacar profunditat, arribar, jugar d’esquena, etc. Estem en adaptació encara. Està fent coses diferents a la resta perquè pugui millorar físicament. A nivell conceptual, ho ha assumit molt ràpid. És capaç de jugar en diferents posicions. Aquesta intel·ligència i predisposició parla molt bé d’ella. Es cuida, sap que el que fas fora del camp és important. Hem d’ajudar-la perquè sigui millor i ens ajudi a aconseguir títols”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)